jag älskar julia *

naw min lilla söta julia hade skrivit så sött på sin blogg om mig så tänkte skriva om henne här också! för jag älskar dig över mycket julia. och du har rätt, eller vi båda har rätt. vi 3 du, jag & evelina gick verkligen inte att splittra, vi va som handen i handsken och inget kunde skilja oss åt. jag vet inte riktigt vad som hände men vi blev helt enkelt äldre och tappade kontakten efter ett tag. vill verkligen ha kontakten som vi engång hade, och det kommer vi att få. för jag ger inte upp, kortväxta plattfiskar som har rymt ger inte upp i första taget! jag älskar dig julia. du och evelina gör mig hel! jag älskar dig kolosalt och det går inte en secund utan att vi har det kul tillsammans. du och jag har alltid haft det kul julia! kommer du ihåg hur vi brukade leka affär med din pappas wax och sånnt som han sålde till frissörer, och när vi gjorde en egen gigantisk FCH flagga som vi hejade med. allt, julia, alla minnen med dig är oförglömmliga! du är oförglömmlig! du gör mig hel hjärtat och du är och kommer alltid att vara en bästavän för mig, så som jag & evelina vatt storasystrar till dig har du varit en lillasyster till oss. inget får någon sin skilja oss åt, inte ens döden. för med oss tre tillsammans så är vi odödliga!
evelina norell, julia asterman brink och nellie hedström varar förevigt!

       

julia asterman brink

min bästavän Y


haataar sånnnt!

fy fabian vad jag hatar när föräldrar säger en sak och sen i sista secund säger nej vi gör det imorgon ist så kan vi åka dit idag istället....
jo för så blev det för mig, när jag väl satt mig i bilen så kommer mamma, vi åker inte till centersyd idag det kan vi göra imorgon istället för då finns mer tid till det. så vi åkte till mats skor och fy jä**ar vad lite skor dom hade där. och jag höll på att pinka på min haha!! men jag han hem fast det tog sin lilla tid för vi va även inne på ö&b och handla, eller mamma köpte hem tvätt grejer och jag köpte godis. nu har jag tagit mig tid att leta upp min USB sladd från mobilen till datan så jag tänkte ladda upp någon bild ifrån mobilen. bilderna är max ett år gamla!i skolan kan det hända att det blir lite kladd på ryggarna haha eller vissas ryggar, fler exempel på hur en rygg kan se ut efter en skoldag kommer nedan.   (evelinas rygg)en dags kladd på emas rygg
gjort av; MIG, cassandra, och robingjord av evelina, evelina fick typ samma på sin rygg av mig (A)
det va alla exempel bilder på MIN mobil, råkade radera hur dom kladdade i min nacke igår hahah!tagen i januari 2010bild tagen i januari 2010i ingelsträde på kalas i januari/februari 2010klara på kalas i ingelsträde januari/februari 2010hemma hos pappa februari 2010när jag hämta klara på dagis i februari tror jag 2010hampus hänger i trappan här hemma ------ 2010blommor jag köpte för att lägga vid mormors grav.. 2010hemma hos morfar 2010en kväll i ättekulla ---- 2010medans casse sola... 2010när jag piercade casse i gamleby. ja allt va tvättat ordentligt med riktiga saker och vi tvättade rent med mina tillbehör till min piercingbild från förra veckan då jag slingat mitt hår ljusarebild från samma tillfälle fast redigerad (i mobilen)bild från samma tillfälle (redigerad i mobilen)oredigerad bild men också från samma dag.och avslutar med denna! haha en dags flipp i skolan. ni alla fattar nog inte vad men det gör jag linda & eev någon mer. nu ska jag ner och kolla tv och äta mitt godis. det va alla bilder som jag inte tyckte va lika tråkiga som dom andra.

OBS!
glöm inte dom desperata hemma fruarna på 5an ikväll!

morgonens sysslor är nu gjorda eller nästan iaf:D

hihi ja nu är nästan allt gjort som ska göras på mornarna. bara det att jag inte har städat rummet idag så jag gör det imorgon i stället. gud, jag är verkligen trött på att vara sjuk nu, det är bara en massa pencilin som man ska peta i sig 2 gånger om dagen med exakta mellan rum. jaja solen skiner härligt ute idag så jag ska föröka att hålla mig ute. det kanske blir att jag springer ett tag också fast det blir att diskuteras med mamma först. saknar min bästavän till max, vi har ju inte träffats på en vecka nu. det e lång tid vafan. bara för att min jävla hals ska krångla hela tiden! men bättre blir det hoppas jag. nu blir det snart att ta sig en talrik fil, annars går magen åt pipsvängen förstår ni. haha eller inte magen utan jag...
familjen e och kollar på elias när han spelar i lund eller var det nu va haha har ingen koll på det alls och katten min fick antibiotika till sin tass som han skadat i slagsmål med en annan katt. hihi tycker att det är lite komiskt då min katt är den yngsta av alla katter på gården och är typ minst efter ludde men har all respekt av katterna på gården, ingen vågar gå på han eller något mer än katterna nedanför på andra gården haha annars så vågar ingen. och tuff ska han va, när han kom hem till oss och va stor som en hand flata eftersom jag tog hem han ca 4 veckor gammal då han var en vildkatt så tränade vi han att vara ute med 8 meters koppel som vi hade på gården till han. så har vi en katt som liknar en hund som är tjock. haha tänk er amir i kattform typ och jack gick mot den och andra katten backa direkt och sprang sin väg.
naw gullig e han!
nej nu ska jag ladda upp en eller två bilder hade jag tänkt dock gamla men bättre det än inget.


haha där hade man betydligt kortare hår!

blev endast en bild, orkar inte rota igenom mammas miljontals bilder.


ska nanna nu;)

ärsch pencilinen har inte hjälpt något än så jag hoppas verkligen att den gör det tills imorgon. jag är nu riktigt trött men om 1 secund så är jag pigg igen -.- det finns inte mycke att göra åt det. urcsh åt ben&jerrys strewberry cheescake innan och det var ingen dröm det där. den smakade bara gammalt så mamma& jag åt annanas istället. blev inte att jag färgade håret idag för jag duchade imorse och satte upp det så mitt hår är ganska tjockt och då torkar det inte om man sätter upp det. så det blir att jag slingar det imorgon istället eller så väntar jag ett bra tag för det blir ju prao på tisdag och kommer förmodligen få något liknande då så det är ju bra om jag kan spara på de tills jag verkligen behöver det.
ja imorgon får jag inte heller gå ut säger mamma så alla mina plaer sket sig totalt:( jaja hon vill bara väl så det blir att jag håller mig hemma tills jag e frisk dvs ett tag -.-haha min och nattis mupp dans, pose ;)
hihi mobba nt, nu ska jag nanna, puss

RSS 2.0